Over ons

Welkom bij Driessen Mode - Waar Zelfvertrouwen Mode Ontmoet!

Bij Driessen Mode geloven we sterk dat zelfvertrouwen de mooiste accessoire is die iemand kan dragen. En wat is een betere manier om dat zelfvertrouwen uit te stralen dan met de perfecte kleding?  

Bij Driessen Mode gaan we verder dan alleen het volgen van trends. We omarmen ze en passen ze aan om jouw unieke stijl te benadrukken. Ons team struint de mode-industrie af op zoek naar de nieuwste en meest opwindende stijlen, kleuren en stoffen. 

Daarnaast zijn wij ook druk bezig om onze eigen kleding te ontwerpen en te produceren. Momenteel hebben wij 1 collectie geproduceerd die wij nu langzaam willen gaan integreren op onze webshop. Deze ga je dus snel te zien krijgen!

Klantgericht

Onze klanten zijn de drijvende kracht achter alles wat we doen. Jouw tevredenheid en winkelervaring staan bij ons centraal. We streven naar uitmuntendheid in klantenservice en streven ernaar om je een naadloze en plezierige winkelervaring te bieden. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om je te helpen.

Driessen Mode Team

Neem contact met ons op

E-mail: businessdriessenmode@hotmail.com


Adres:
GTLS Global Limited
Suite C, Level 7, World Trust Tower,
50 Stanley Street
999077, Central
Hong Kong


Werkdagen: maandag t/m vrijdag